sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Upea albumivuosi 2010!

Vuosi 2010 todellakin hemmottelee alternativea kuuntelevia musiikinystäviä, tai no, ainakin minua. Itse asiassa voittoputki alkoi jo edellisen vuoden puolella, kun 30 Seconds to Mars julkaisi This Is War -albuminsa. Se oli silkkaa taidetta. Siitä erillinen posti tulossa pian :)

Helmikuun kolmas päivä uusien albumien voittokulun aloitti Japanin lahjakkain nainen, Koda Kumi, kahdeksannella studioalbumillaan Universe (ja kolmannella kokoelmallaan Best: Third Universe). J-popin suurosaaja onnistui jälleen vakuuttamaan tunteikkailla hitaillaan, repäisevillä rockhenkisillä kappaleillaan ja tarttuvilla r'n'b-tyyppisillä tanssibiiseillään. Myös Universesta tulossa erillinen arvostelu, kunhan ehdin kuunnella sen kokonaisuutena. Tänä yönä en enää jaksa, kun nuo Marssit ovat nyt olleet haravan alla :)

Alkuvuodesta, hieman määrittelemättömänä ajankohtana, ilmestyvät kaksi eniten odottamaani albumia - Amerikan nu-metallin edelläkävijän, KoЯnin, uusi albumi sekä My Chemical Romancen, toiseksi lempibändini, uusi albumi. Tai siis, jälkimmäisen kohdalla siinä tapauksessa, että Gerard saa kurkkunsa kuntoon ja kaikki pystyy menemään suunnitelmien mukaan :(

Maalis-huhtikuulle odotuksia luo amerikkalainen punkrock-yhtye Good Charlotte, joka on tuolloin julkaisemassa viidennen studioalbuminsa Cardiologyn. Nimi kuulemma viittaa siihen, että kaikki albumin lyriikat yhdistyvät suoraan sydämeen. Kardiologiahan tutkii sydänsairauksia^^ (Housesta varmaan tuonkin oppinut :"D)

Lisäksi uutta materiaalia näyttäisi olevan tulossa Disturbedilta kesällä, Pete Parkkoselta ja Olavi Uusivirralta. Voi tätä elämän riemua!

Laitan tämän perään heti sen Marssien levyn arvostelun. Samanmoinen tullee suurimmasta osasta tässä mainituista levyistä sitä mukaa, kun albumit ilmestyvät. :)

Ei kommentteja: